HULTAFORS sekera outdoorová HULTAN 500g

Značka: HULTAFORS
Dostupnosť Na Sklade (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
12.9.2024
Možnosti doručenia
Kód: T00046197
€127,95
HULTAFORS sekera outdoorová HULTAN 500g
Značka: HULTAFORS
Doprava zdarma
Doprava zdarma
pri objednávke nad 60€
logo
Vaše logo na tovar
kvalitne vyšité alebo nažehlené podľa Vašich požiadavok.
Odosielanie do 24 hodín
Odosielanie tovaru
do 24 hodín od prijatia objednávky
Garancia vrátenia penazí
Možnosť vrátenia tovaru
Nesadla Vám veľkosť ? Žiadny problém! Tovar vrátite na naše náklady do 30 dní

Predstavujeme Vám HULTAFORS sekeru HULTAN 500g - váš nový neoddeliteľný spoločník na každej outdoorovej dobrodružnej výprave! Táto stredne veľká sekera je navrhnutá tak, aby vám poskytla maximálnu efektivitu a pohodlie pri práci s drevom, či už budujete prístrešok, pripravujete oheň alebo len potrebujete rýchlo a ľahko zvládnuť akúkoľvek úlohu spojenú s drevom.

HULTAFORS HULTAN 500g je vyrobená zo špičkových materiálov, ktoré zaručujú dlhú životnosť a vysokú odolnosť voči opotrebeniu. Hlava sekery je kovaná zo švédskej ocele, ktorá je známa svojou vysokou kvalitou a pevnosťou. Rukoväť je vyrobená z dreva bieleho orechovca - Hickory, ktoré je napustené ľanovým olejom pre lepšiu odolnosť voči vlhkosti a poškriabaniu.

Sekera HULTAFORS HULTAN 500g sa dodáva s praktickým koženým puzdrom, ktoré chráni ostrie sekery a zabezpečuje bezpečné prenášanie. Puzdro je vyrobené z kvalitnej kože, ktorá je odolná voči poškriabaniu a opotrebeniu.

S hmotnosťou len 500 gramov a dĺžkou 37,5 cm je táto sekera ideálna pre dlhé túry a výpravy, kde každý gram váhy a centimeter priestoru zohráva dôležitú úlohu. Jej kompaktné rozmery vám umožnia ľahko ju uložiť do batohu alebo zavesiť na opasok.

5 presvedčivých dôvodov, prečo si kúpiť HULTAFORS sekera outdoorová HULTAN 500g:

1. Špičková kvalita materiálov: švédská oceľ a drevo bieleho orechovca - Hickory zaručujú dlhú životnosť a vysokú odolnosť.
2. Ideálna pre outdoorové aktivity: stredná veľkosť a hmotnosť 500g sú perfektné pre túry, táborenie a stavanie prístreškov.
3. Bezpečné prenášanie: kožené puzdro chráni ostrie sekery a zabezpečuje bezpečné prenášanie.
4. Všestrannosť: táto sekera je vhodná na rôzne úlohy spojené s drevom, či už potrebujete pripraviť oheň alebo vybudovať prístrešok.
5. Kompaktné rozmery: s dĺžkou 37,5 cm sa ľahko zmestí do batohu alebo môže byť zavesená na opasok.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť a zaobstarajte si HULTAFORS sekera outdoorová HULTAN 500g ešte dnes! Užite si pohodlie a efektivitu, ktorú vám táto sekera ponúka, a staňte sa skutočným outdoorovým majstrom!

Hmotnosť: 500 g
Dĺžka: 37,5 cm

Kategória: Náradie
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: