Kvalitné rukavice Mechanix pre každého

Pracovné rukavice Mechanix patria medzi veľmi obľúbené po celom svete. Niet sa však ani čomu čudovať. Okrem vysokej odolnosti potešia aj univerzálnosťu, zaujímavým dizajnom a rôznymi prevedeniami, vďaka čomu ich môžete používať ako pri mínusových teplotách, tak aj v lete vonku v záhrade. Aké ďalšie výhody vám poskytnú rukavice značky Mechanix?

Dlhá história a záruka kvality

Značka Mechanix vznikla v roku 1991 pri príležitosti obľúbených pretekov Daytona 500. Jej celú históriu odštartoval model “The Original”, ktorý používali mechanici v boxoch a posádka.

Po pretekoch v začiatkoch 90. rokov sa značka veľmi rýchlo rozšírila do celého sveta. Okrem automobilového priemyslu sa jej výrobky začali používať aj v iných odvetviach, kde slúžili ako kvalitná ochrana rúk pred mnohými externými faktormi.

Dlhé história, milióny spokojných zákazníkov a široká ponuka sú len zlomkom toho, čo vám zaručuje, že produkty Mechanix sú kvalitné a odolné voči rôznym negatívnym javom. Pri práci sa tak na ne môžete plne spoľahnúť.

Snímka obrazovky 2023-03-15 o 17.29.38

Univerzálny pomocník do každého odvetvia

Pracovné rukavice Mechanix boli spočiatku určené len pre automobilový priemysel. Vďaka ich veľkej popularite sa však rozšírili aj do ďalších oblastí. Dnes sa využívajú aj v stavebníctve, inžinierstve či záhradkárstve. 

Okrem toho na ne nedajú dopustiť ani vojaci, údržbári, opravári či osoby, ktoré sa venujú streľbe. Niektoré modely rukavíc používajú dokonca aj cyklisti, pretože im poskytujú skvelú ochranu aj v zlom počasí.

Špeciálny anatomický dizajn, kvalitný materiál a prepracovaný strih zaisťujú, že práca s rukavicami je nielen bezpečnejšia, ale aj čistejšia a jednoduchšia. Po prvom použití sa rukavice stanú vaším neoddeliteľným pomocníkom, bez ktorého si nebudete vedieť predstaviť svoj bežný pracovný deň.

Typy Mechanix rukavíc

Typov Mechanix rukavíc je veľké množstvo, vďaka čomu si v rámci nich príde na svoje úplne každý nehľadiac na to, akú prácu vykonáva. K obľúbeným sériám sa radia najmä: 

  • Mechanix Original – obľúbená séria, ktorá odštartovala celú históriu značky Mechanix a ktorá je doteraz jednou z najobľúbenejších na trhu. V jej ponuke nájdete množstvo kvalitných rukavíc, ktoré sú vhodné na rôzne druhy prác.
  • Mechanix FastFit – ide o ďalšiu generáciu taktických rukavíc, ktoré zabezpečujú maximálnu kontrolu úchopu vďaka pevnému materiálu použitému na výrobu. Mnohé z FastFit rukavíc disponujú špeciálnym materiálom TrekDry, ktorý zaisťuje rýchle a veľmi dobré odparovanie prebytočnej vlhkosti.
  • Mechanix ColdWork – ide o sériu rukavíc, ktorá je ideálna do chladného obdobia. Rukavice disponujú špeciálnym materiálom, ktorý sa stará o ochranu pred mrazom a mínusovými teplotami.
  • Mechanix M-Pact – špeciálne rukavice, ktoré majú niektoré časti spevnené, čím zaisťujú oveľa vyššiu odolnosť a bezpečnosť pri práci.

Snímka obrazovky 2023-03-15 o 17.31.16

Rukavice, ktoré zaisťujú bezpečnosť

Rukavice značky Mechanix poskytujú rôzne stupne ochrany pred viacerými externými faktormi. Kým niektoré, ako napríklad Mechanix SpeedKnit, ochraňujú ruky len pred nečistotami, iné, napríklad Mechanix M-Pact, dokážu odolávať aj silnejším nárazom. Sú preto vhodné pre tesárov, baníkov či tých, ktorí pracujú v priemyselnom prostredí.

Rôzne prevedenia pre každého

Výhodou pracovných rukavíc Mechanix je aj to, že ich nájdete v rôznych dizajnových prevedeniach. To je dôležité najmä pre tých, ktorí chcú napríklad splynúť v okolím alebo hľadajú zaujímavé príslušenstvo, ktoré by mierne osviežilo ich pracovný úbor.